Realisatie

Werk in uitvoering - Bergen op Zoom

Het draait om mensen

Of het nu gaat om bestrating of rioolvervanging of andere civiele werken, de kwaliteit van het eindresultaat wordt sterk bepaald door de zorgvuldigheid van het team dat het werk uitvoert. Daarnaast moeten zij met het juiste materieel kunnen werken, dat aangepast is aan voornamelijk binnenstedelijke omgeving.

Zeker in binnenstedelijk gebied gaat het daarbij ook nog eens om de omgang met de omgeving. En in toenemende mate om de wijze waarop ingespeeld wordt op de behoefte van opdrachtgevers om 'ontzorgd' te worden. Zowel in de communicatie als in de tewerkstelling van jongeren of werklozen (SROI).

Wij zelf vinden het ook belangrijk dat het materiaal waarmee wij veelvuldig werken, natuursteen, ook op een verantwoorde wijze gedolven en verwerkt wordt. Nu hebben wij daar geen rechtstreekse invloed op, maar door ons lidmaatschap van TFT Responsible Stone Programme (voorheen WGDN, Werkgroep Duurzame Natuursteen) ondersteunen wij -samen met diverse natuursteenleveranciers in Nederland- een programma van ontwikkeling van veiligheid, goede werkomstandigheden en het terugdringen van kinderarbeid in de groeves en bij de verwerkers.

Vakmensen

Ons team bestaat uit vakmensen, met natuursteenstraatmakers die het ambacht beheersen. Die de steen kunnen lezen en met de juiste tik de steen kunnen straten. En die niet bang zijn voor maatverschillen in stenen van soms meer dan +/- 2cm in alle richtingen.

Daarnaast zijn de rioleurs, machinisten en chauffeurs allen gewend en bekwaam om in binnenstedelijk gebied te werken. Met zo min mogelijk overlast, met respect voor oude bomen en oude panden.

Naast onze eigen bemanning hebben we ook een aantal vaste onderaannemers om ons heen verzameld, waarvan er meerdere al jaren vast voor ons werken. Ook hier betreft het een grote groep vakmensen die naadloos opgaan in onze projectteams en die onze kwaliteitseisen op dezelfde wijze uitdragen en toepassen.

Tenslotte hebben wij nog een team voegvullers die door heel Nederland natuursteenbestrating van voegvulling voorzien. Voor onze eigen projecten, maar veelal ook voor natuursteenwerken van andere aannemers.

08208-01

 

Partnership

Wij geloven in samenwerking. Met opdrachtgevers en met alle leveranciers, bewoners en andere stakeholders om het project heen. Dat is niet altijd de gemakkelijkste weg en het vraagt ook soms meer (voorbereidings)tijd, maar het resultaat wordt er wel beter van.

En uiteindelijk blijkt dat tot tevreden stakeholders te leiden, al meer dan 50 jaar en vele binnenstedelijke projecten lang.

Kennismaken?

Wij maken graag een afspraak om vrijblijvend kennis te maken en wij worden natuurlijk graag uitgenodigd bij meervoudig onderhandse aanbestedingen waarin natuursteen bestrating onderdeel van het werk vormt.

 

 

Contact

Voor direct contact:
073-5213556

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres:
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen 

Klik hier voor:
Uitgebreide contactgegevens

Routebeschrijving


sebnckvcaerkendleerbedrijftft