Bestrating

Kwaliteit staat voorop!

Werk in uitvoering - Bergen op Zoom

Onze activiteiten op het gebied van bestrating worden gekenmerkt door onze drang om kwaliteit voorop te willen stellen.
Niet alleen de kwaliteit van hetgeen de gebruiker ziet, maar vooral ook van wat daar onder zit: de fundering en de straatlaag. Want daar begint de kwaliteit, zowel voor gebakken en betonnen elementen als voor natuursteen.

Wij stellen hoge eisen aan de opbouw, de juiste profilering en de verdichting van de fundering. Want de kwaliteit van de bestrating op langere termijn toont zich als de fundering goed is.
Daarnaast is het juist aanbrengen van de straatlaag en de elementen van groot belang. Zeker bij natuursteen, waar maatverschillen inherent zijn aan het natuurproduct, niet alleen bij behakte elementen, maar zelfs in de gezaagde variant.

SEB-eisen

Voor zowel natuursteen als voor gebakken en betonnen elementen geldt dat na de eisen uit het bestek, de SEB eisen voor ons de geldende richtlijn vormen. Veel gemeenten onderschrijven intussen de eisen en beoordeling die door de Stichting Erkenning Bestratingsbedrijf worden toegepast en deze eisen sluiten aan bij de gangbare opleidings- en vakbekwaamheidseisen voor straatmakers.

CROW-publicaties

Voor natuursteen bestratingen hanteren wij de uitgangspunten die zijn vastgelegd in de CROW-publicatie 231. Een publicatie waaraan wij middels deelname aan de werkgroep van de CROW ook onze kennis en ervaring hebben bijgedragen.
De onderstaande presentatie geeft de essenties weer. Wij vertalen dit graag naar uw situatie.

 

 

 

Contact

Voor direct contact:
073-5213556

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres:
Vinkenveld 4
5249 JP Rosmalen 

Klik hier voor:
Uitgebreide contactgegevens

Routebeschrijving


sebnckvcaerkendleerbedrijftft